Tuinadvies & realisatie

Pluk & Play - Van Tuinontwerp tot aan Tuinbeleving

Pluk&Play zorgt voor een passend tuinontwerp en de totale aanleg. Zo zorgen we dat de tuin op de juiste manier gerealiseerd wordt en deze ook de uitstraling krijgt die jij voor ogen had.

voorbeeld tuin schets ontwerp

Hoe ga ik te werk?

We starten met een vrijblijvend gesprek. Ik kom op bezoek, zodat ik de tuin en je wensen en eisen goed leer kennen. De inrichting van je huis geeft waarschijnlijk ook al veel inzicht in je stijl en leefsituatie.

Om een idee te krijgen van de mogelijkheden, heb ik een stijlenboek gemaakt. Het stijlenboek geeft verschillende sfeerbeelden, zodat we aan de hand van voorbeelden samen kijken wat mooi, passend  en haalbaar is. Een aantal extra opties komen vanzelf aan de orde; een pergola, een tuinhuis, buiten koken, speelruimte, terrasoplossingen, schuttingen enz.

Aan de hand van het stijlenboek heb je gelijk wat meer zicht op de kosten van de tuin. Voor elk budget zijn er uiteraard andere mogelijkheden.

Na dit gesprek kan ik beginnen met het ontwerpproces.

Benieuwd naar wat een tuinontwerp kost?

Het Ontwerpproces

Het ontwerpen van een tuin is een intiem proces, dat samen met jou tot leven gaat komen.

Ik ga jouw wensen met mijn expertise samenvoegen en zo komen we tot een passend eindresultaat.

Ik neem je stapsgewijs mee in het totale ontwerpproces, zodat het ontwerp helder en duidelijk wordt.

Ik zorg voor de juiste tekeningen, zoals een plattegrond op schaal, een perspectieftekening en sfeerbeelden, zodat je precies krijgt wat je had gedroomd. Aan het eind van deze fase ontvang je een gespecificeerde offerte voor een duidelijk inzicht in de diverse kosten van de aanleg.

De samenwerking was erg prettig. Renee luisterde goed naar onze wensen en kwam met creative oplossingen.

De Aanleg

Pluk en Play zorgt ook voor de realisatie van de tuin. Ik werk met vaste hoveniers.

De aanleg kan in fases of alles in één keer. Als ontwerper en als tuinvrouw ben ik nauw betrokken bij de aanleg, zodat deze op de juiste manier gerealiseerd word.

Mocht je de tuin zelf willen aanleggen, met of zonder mijn hulp, dan kan dat natuurlijk ook!

Na aanleg komt onderhoud

Tuinonderhoud? Een tuin vraagt altijd onderhoud. Planten groeien en onkruid komt aanwaaien. Weet jij niet hoe je moet snoeien of welk plantje onkruid is en welke planten je meer ruimte moet geven?

Ik help je graag!

Met een onderhoudsabonnement help ik je een of meer keer per jaar om de tuin optimaal te houden. Ik kan je meenemen in het tuinonderhoud of je laat het helemaal aan mij over.

Groot snoeiwerk bij bomen besteed ik uit aan een boomverzorger.

Duurzame tuin

Opzoek naar een Duurzame tuin

Pluk &Play ontwerpt tuinen voor mensen die om de natuur geven. Je vind een gezonde leefomgeving belangrijk en je geeft om de toekomst.

Meer weten over Duurzame Tuinen?

Bekijk onze ideeen over Duurzame Tuinen